Information Viltspår-SM 2021

!!Senaste Nytt!!

Så var SM helgen till ända…. Ett evenemang som tagit oss massor med tid att anordna. Det har varit en tuff utmaning som vi tillsammans rodde iland i ett klart godkänt utförande.

 

Helgen kantades av diverse olika väder, som gjorde att spåren blev en rejäl utmaning för dom duktiga hundarna. Förutom att vädret bjöd på en hel del nederbörd så, fanns de en hel del viltstörningar som gav hundarna ytterligare utmaning att klara sina sträckor.

 

Hundarna har skött uppgifterna galant, med varierande poäng och valörer. Domarstyrkan har verkligen fått varit på tå för att försöka skilja på alla duktiga hundar. Men enades till sist om hur hundarna skulle placeras.

 

Vi i Dalarnas taxklubb vill tacka alla domare, sponsorer, funktionärer för att ni tillsammans har medverkat till att göra detta evenemang möjligt.

 

Stort tack till samtliga!

  • 2a Bohuslän-Dals taxklubb,

 Hjorthults Cello. Ägare: Birgitta Johansson, Bengtsfors

3a Upplands taxklubb, 

Saymore Lux Adrian. Ägare: Andrea Bengtsson, Stockholm

Och Vinnare av 2021 års viltspår-SM

Jämtland/Härjedalens taxklubb

Lekoll Bobbi Sharm Nattfari. Ägare Susanne Morin Sandberg, Bräcke

Vill ni läsa mer om vilka hundar som deltog i årets upplaga av SM och komplett prislista så klicka bara på länkarna nedan:

KATALOG

PRISLISTA

 

Nu ska samtliga startande hundar ha fått sitt PM angående viltspårs SM 2021. Idag 3/8 gick de även ut ett mail med kompletterande uppgifter angående boendet, så jag ber er alla att läsa era registrerade mailadresser. Skulle de inte dykt upp något mail, är ni välkomna att höra av er till:

johan.persson@dalarnastaxklubb.se

OBS!

 Datumet och tillvägagångssättet för anmälningarna har blivit ändrat. Nytt datum för anmälningarna är 30/6 och man anmäler till huvudstyrelsen istället för direkt till arrangerande klubb. Övriga regler finner ni i bilden nedan.

Samtliga lokalklubbars kvalificerade taxar inbjuds härmed till årets SM i viltspår.

Mästerskapet kommer att hållas den 7–8 augusti i Bjursås, Dalarna.

Anmälan till samtliga klubbar bör härmed vara utskickade från SvTk och här nedan följer information om evenemanget.

Området där tävlingen äger rum ligger i anknytning till Bjursås SkiCenter där även inkvarteringen kommer att ske. På anläggningen finns möjlighet till att antingen boka stuga eller alternativt ställa upp husvagn. För övrig information klicka HÄR.

Bokning önskar SkiCenter att man ringer 023- 77 41 77

Ange koden TAX SM

Företaget är väl medvetna om den rådande pandemin och skapar förutsättningar för att boendet ska vara så säkert som möjligt.

Vi kommer att starta upplagan med en gemensam middag 7/8 kl. 18:00 där även lottningen av domare kommer att ske. Till middagen kommer även underhållning att finnas i form av trubadur.

Anmälningsavgiften för hela evenemanget är 1900:-/ Anmäld hund. I priset är följande inkluderat:

·         Tävlingsspår

·         Boende 1 natt

·         Middag

·         Frukost

·         Lunch

För icke tävlande medresenärer är kostnaden 1400:- inklusive allt ovan utom tävlingsspåren.

 Avgiften insättes på DtK plusgiro:

58 21 34-3

Vid eventuella allergier eller vegetariskt alternativt vänligen meddela detta direkt vid bokningen hos SkiCenter.

Obligatorisk närvaro under middagen då lottningen av domare kommer att ske under middagen!

Under tiden som tävlingen pågår, kommer det finnas fika att handla och även en hemlig underhållning kommer finnas på området. Detta kommer även att finnas tillgängligt under kollegiet.

När kollegiet börjar bli klara, så kommer gemensam lunch att finnas tillhands där även prisutdelningen kommer äga rum!

Mer information kommer att finnas på plats!

Må bästa tax vinna!

 

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.  Lär dig mer